Bedrijvenkring Altena brengt werkbezoek aan WMI

Foto: Archief
8 november 2019, 11:19
Verlopen

ALTENA - In samenwerking met Werkendam Maritime Industries, brengt Bedrijvenkring Altena (BKA) op donderdag 21 november een werkbezoek aan het maritime cluster binnen de gemeente. Bent u benieuwd naar de netwerkmogelijkheden binnen BKA, dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan dit werkbezoek.

Gastheer is Hoogendoorn MBI. Zij verzorgen maritieme betimmeringen en bouwen ook interieurs voor bijvoorbeeld hotels. Er wordt een rondleiding gegeven door dit bedrijf. Daarnaast wordt er ook een bezoek gebracht aan Concordia Damen en CCM3. Concordia Damen is leverancier van innovatieve schepen. CCM3 bouwt op dit moment samen met onder andere Hoogendoorn MBI twee grote binnenvaartcontainerschepen af voor Sendo Shipping.

Op een van de schepen, die urenlang emissieloos op batterijen gaan varen, krijgt u een rondleiding. De voorloper van deze schepen, de Sendo Liner, is niet alleen genomineerd voor de schip-van-het-jaar-prijs, maar heeft deze ook gewonnen. Wilt u tijdens dit werkbezoek kennis maken met de leden van Bedrijvenkring Altena? Meld u dan door een e-mail te sturen naar info@bka-altena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl