Breien, haken en samenzijn in Vlechtwerk

Foto: Archief
8 november 2019, 06:00
Verlopen

WERKENDAM - Houdt u ook zo van haken of breien? Doet u dit vaak alleen thuis en zou u het leuk vinden om dit in gezelschap te doen? Van elkaar leren, tips uitwisselen en vooral ook de creatieve ideeën zien bij anderen? Doe dan gezamenlijk mee in Vlechtwerk in Werkendam.

Elke donderdagmiddag komen mensen breien en haken in het dorpshuis. De activiteit is pas begonnen en het lijkt de organisatie erg gezellig als er meer mensen aansluiten. Het gaat om gezelligheid en daarvoor is een ieder welkom om het tot een blijvend succes te maken.

Het breien en haken is elke week op donderdag van 14.00 tot 16.00 uur. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen werk en materiaal meeneemt. Zoals thuis, maar dan met de gezelligheid van het dorpshuis en de mensen om je heen. Kom binnen lopen en sluit vrijblijvend aan. Er zijn geen vaste kosten aan verbonden, de consumpties zijn voor eigen rekening. Betalen is alleen mogelijk via de pin.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl