Egbert Lichtenberg neemt afscheid van gemeenteraad Papendrecht

Foto: Archief
8 november 2019, 11:47
Verlopen

PAPENDRECHT/ALTENA - De gemeenteraad van Papendrecht nam donderdagavond afscheid van CDA'er Egbert Lichtenberg. De huidige fractievoorzitter vertrekt omdat hij is voorgedragen als burgemeester van de gemeente Altena.

Met zijn benoeming in Altena komt een einde aan een periode van ruim 25 jaar waarin Lichtenberg verschillende functies bekleedde in de gemeente Papendrecht. Het was voor Egbert Lichtenberg altijd een grote eer en een voorrecht om dat te mogen doen. Corrie Middelkoop-den Andel neemt Lichtenbergs rol in de Drechtraad over. Leon van den Dool wordt de nieuwe fractievoorzitter van de coalitiepartij.

De benoeming van Egbert Lichtenberg als burgemeester van Altena is op 9 december 2019.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl