Genderen vroeg uit de veren voor het Nationale schoolontbijt

Foto: Sander van Strien
8 november 2019, 05:29
Verlopen

GENDEREN - Gewapend met bord en bestek genoten de kinderen op basisschool het Fundament in Genderen samen met wethouder Van der Ven van het Nationale schoolontbijt. Iedereen was het erover eens, het ontbijt is een belangrijke start van de dag.

Deze week verzorgde het Nationaal Schoolontbijt voor de 17e keer een gezond ontbijt op basisscholen volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum, compleet met nieuw lesmateriaal over de beste start van de dag. Ook op basisschool het Fundament in Genderen aten de leerlingen op school samen met de wethouder. Zij kregen uitleg over het werk van de wethouders en leerden dat de burgemeester niet de baas is, maar dat de gemeenteraad dat is.

Ook vertelde Van der Ven over de plannen voor de nieuwbouw van de school welke voor de periode 2021/2022 staan gepland. Nieuwbouw is hard nodig op een nog nader te bepalen locatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl