Het Kromme Keu Kerst biljarttoernooi 2019 in Genderen

Foto: Pixabay
8 november 2019, 05:41
Verlopen

GENDEREN - In december organiseert biljartvereniging De Kromme Keu voor de 29ste keer het Kromme Keu Kersttoernooi in Genderen.

In 2018 waren er 71 biljarters die op 13 avonden met 109 wedstrijden voor 55 uur wedstrijdspanning zorgden. Deelnemers vormen altijd samen een zeer gevarieerd gezelschap: competitie biljarters, liefhebbers en ook de 1x per jaar biljarters. Door die mooie combinatie is er elke avond gezelligheid en sfeer in het nostalgisch Zwaantje, een eetcafé dat ook bekend staat als ‘Kees van Japkes’. Dit jaar wordt een bijzondere editie want Café ‘t Zwaantje bestaat zeer binnenkort 100 jaar. Daarom is er dit jaar nog meer te winnen: De eeuwige roem, de grote wisselbeker, bos bloemen en een diner bon van ‘t Zwaantje van 100 euro.

Er wordt gespeeld in een knock-out systeem, maar de verliezers van de eerste ronde kunnen zich toch weer terugspelen in de competitie. Iedereen speelt dus minimaal 2 wedstrijden. De finalist speelt 7 of 8 wedstrijden. De startavond is op donderdag 5 december. Vrijdagavond 27 december is de grote finale- en feestavond. Opgeven kan tot en met zaterdag 23 november bij Café ‘t Zwaantje of bel toernooi-coördinator Pim Bouman 06-11097884 of mail kerst-krommekeu@outlook.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl