Muzikale Konijnen bij Jazzhall’72

Foto: Jazzhall’72
8 november 2019, 11:27
Verlopen

GORINCHEM - Zondag 17 november ontvangt de Gorinchemse jazzclub Jazzhall'72, met toestemming van de Partij voor de Dieren, The Jazzy Rabbits. Hun repertoire is de classic jazz in oude stijl en veelal akoestisch.

De voorkeur van de band gaat uit naar de medium tempo en authentieke New Orleans songs uit de periode 1915 – 1930. Hun inspiratiebronnen zijn de artiesten uit die periode: Louis Armstrongs Hot Five en Hot Seven, King Oliver, Clarence Williams, Bix Beiderbecke, Tiny Parham. Naast de melodie van het ‘chorus’ spelen zij veelal ook de vaak in de vergetelheid geraakte melodie van het couplet, het ‘verse’. Natuurlijk ontbreken ook de dixieland klassiekers niet.

Het concert is zondag 17 november van 11.30 tot 13.30 uur in Theater PoGo – Podium Gorcum aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. Kaarten zijn vanaf 11.00 uur verkrijgbaar aan de zaal. De entree bedraagt € 11,00. Jeugd tot 12 jaar heeft vrij entree. Meer informatie vindt u op www.jazzhall72.nl en www.facebook.com/jazzhall72.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl