Sinterklaas komt weer logeren in het kasteel

Foto: Pixabay
8 november 2019, 05:37
Verlopen

DUSSEN - Iedereen weet natuurlijk allang dan Sinterklaas op 16 november naar Nederland komt. En ook dat hij op die dag naar het kasteel van Dussen gaat. Maar het grote nieuws ken je vast nog niet?! Sint en zijn Pieten komen er ook weer logeren.

Hij laat weten, dat hij veel zin heeft in het logeerpartijtje. Want, zegt hij, de Pieten en Sinterklaas vinden het altijd supergezellig in dat bijzondere kasteel. Ook dankzij heel veel hulp van alle kinderen die langskomen. Dus, namens Sint en zijn Pieten zegt de organisatie tegen alle kinderen, opa’s, oma’s, papa’s, mama’s, vrienden en vriendinnen: kom op 23 november naar het kasteel van Dussen voor een heel leuke, feestelijke dag met spelletjes, liedjes, pepernoten bakken, snoepen en iets lekkers drinken. En neem gerust je verlanglijstje mee.

Iedereen is welkom op Kasteel Dussen aan de Binnen 1 in Dussen. Op 23 november 2019 vanaf 10.00 tot 16.00 uur. Maar let op: niet tussen 12.30 tot 13.30, dan gaat de poort op slot, want Sint houdt dan siësta. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. Entree voor iedereen vanaf 3 jaar is 2 euro. Meer informatie op www.kasteel-dussen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl