Sinterklaas komt weer ’s avonds aan in Nieuwendijk

Foto: Peter Rombout
10 november 2019, 12:37
Verlopen

NIEUWENDIJK - Zaterdag 16 november organiseert Stichting Sint Nicolaas Intocht Nieuwendijk weer de feestelijke Sinterklaasintocht.

In het begin van de middag zullen tussen 14.00 en 16.00 uur de Zwarte Pieten in het winkelcentrum zijn om nog wat boodschappen te doen en in een winkelruimte kunnen de kinderen knutselen met Kluspiet en Opa Piet om mooie kunstwerkjes te maken voor Sinterklaas; ook kunnen de kinderen zich laten schminken.

Sint zal rond 18.30 uur op de Westerhei in Nieuwendijk aankomen, waar een deel van de Pieten reeds aanwezig zal zijn. De Sint en zijn Pieten zullen, onder muzikale begeleiding van O.N.S en de Hankomotief, vanaf hier vertrekken voor een rondrit door Nieuwendijk. De rondrit zal zoals gebruikelijk eindigen in dorpshuis Tavenu waar de Sint en zijn Pieten met de kinderen nog een feestje gaan bouwen. Meer info vind je op www.facebook.com/Stichting-Sint-Nicolaas-Intocht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl