De week/Mars voor het Leven

Foto: Pixabay
11 november 2019, 09:20
Verlopen

REGIO - Van 11 tot 16 november is de Week van het Leven. Op zaterdag 16 november wordt er ter afsluiting van deze week de Mars voor het Leven gehouden. Deze vindt plaats vanuit de Jaarbeurs te Utrecht.

Het is een stille mars met als doel stil te staan bij de ruim 30.000 abortussen die jaarlijks in Nederland plaatsvinden. Dat zijn meer dan 100 kinderen per dag die het levenslicht nooit mogen zien. Er wordt aandacht gevraagd voor moeder en kind in deze verdrietige situaties. Wilt u ook aandacht vragen voor deze problematiek? Durft u uw stem te laten horen voor hen die dat niet kunnen? Dan wordt u opgeroepen om mee te lopen.

Plaatselijke werkgroepen stellen u in de gelegenheid om gebruik te maken van het gezamenlijk reizen per bus. Er rijden bussen vanuit o.a. Werkendam, Wijk en Aalburg en Nederhemert, waar u gratis in kunt stappen. Uiteraard kunt u ook met eigen vervoer reizen. Kijk voor meer informatie en/of opgeven op: www.schreeuwomleven.nl/vervoer.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl