ZVDO bijna op herhaling van stunt vorig seizoen

Foto: Archief
11 november 2019, 19:54
Verlopen

ANDEL / ROERMOND - De heren van ZVDO moesten het zaterdag opnemen tegen RZ in Roermond, de nummer 1 van de huidige ranglijst. De wedstrijd van vorig jaar lag nog vers in het geheugen bij de heren uit Andel. Toen kwamen zij terug van een 8-2 achterstand en wonnen de wedstrijd met 10-12.

Het leek erop dat de heren dit kunstje wilden herhalen. In de eerste en tweede periode wist RZ uit te lopen naar een 9-2 voorsprong. Eind van de tweede periode wist ZVDO de wedstrijd te kantelen. Bij RZ hadden ze moeite met het spel van ZVDO en hadden steeds meer overtredingen nodig. Er was zelfs een speler die een uitsluiting kreeg en de zwemzaal moest verlaten. Eind van de derde periode was de stand 11-7, maar ZVDO was de bovenliggende partij.

In de vierde periode werd deze lijn doorgetrokken en de heren uit Andel wisten de aansluiting te maken en de stand op 11-10 te zetten. Helaas voor ZVDO zat de climax er dit jaar niet in. Wel terugkomen van een grote achterstand, maar winst zat er dit keer niet in. RZ wist uiteindelijk met 13-10 te winnen. Zaterdag 16 november speelt ZVDO een thuiswedstrijd in AquaAltena om 18:45 uur tegen De Krabben uit Bergen op Zoom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl