Gezellige Winterfair in Altenahove

Foto: Riethorst Stromenland
13 november 2019, 18:55
Verlopen

ALMKERK - Altenahove in Almkerk organiseert op zaterdag 23 november de jaarlijkse Winterfair. De zorglocatie van De Riethorst Stromenland verwelkomt graag mensen uit de omgeving. Iedereen is welkom om eens binnen te lopen, te kijken en te ervaren. De Winterfair is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De Winterfair is elk jaar een groot succes. Ook dit jaar staan er weer vele kramen klaar zoals standjes met de verkoop van leuke en zelfgemaakte spullen en winterse lekkernijen. Op de Winterfair zijn leuke cadeaus te vinden voor de komende decembermaand. De bezoekers kunnen uiteraard ook genieten van winterse heerlijkheden. Denk aan erwtensoep, poffertjes, frietjes, warme chocomel en zelfgemaakte appeltaart. ’s Middags komt het Vischwijvenkoor langs voor een optreden met vissersliedjes en smartlappen.

Tijdens de Winterfair is iedereen van harte welkom. De opbrengst van de Winterfair komt volledig ten goede aan extra activiteiten voor de bewoners van Altenahove. Zorglocatie Altenahove vindt het belangrijk dat de mensen die er wonen zoveel mogelijk onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl