Kamerkoor VOX brengt de Messiah naar Wijkestein

Foto: Vox Messiah
13 november 2019, 18:49
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Geraakt worden door live uitgevoerde muziek is het mooiste wat er is, maar bezoek aan een concertzaal is niet (meer) voor iedereen weggelegd.

Omdat Zorgplein Maaswaarden met muziek hetzelfde wil bereiken als Kamerkoor VOX (Bommelerwaard): muzikale ontmoetingen creëren en mensen verbinden, organiseren zij samen in Wijkestein dit adventsconcert met Handels meesterwerk: de Messiah.

Daarbij is ook de omgeving van harte welkom: ontmoet de bewoners, uw buren en ook de zangers bij de meet en greet na het concert. U bent van harte welkom op 7 december vanaf 15.30 uur in het Atrium Wijkestein aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. De toegang is helemaal gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl