Voetbalacademie Altena+ van start gegaan

Foto: Archief
13 november 2019, 18:41
Verlopen

ALMKERK - Voetbalvereniging Almkerk is gestart met de Voetbalacademie Altena+. Tot en met 18 december kunnen jongens en meisjes van zeven tot en met dertien jaar van buiten Almkerk daaraan gratis deelnemen.

Bij deelname aan vijf trainingen of meer wordt een speciaal Voetbalacademie Altena+-shirtje uitgereikt. Het bestuur van Almkerk is blij met het initiatief en omarmt de plannen. Inmiddels zijn ook de banden tussen de jeugdopleiding van Almkerk en die van buurman Altena uit Nieuwendijk aangehaald.

Dit resulteert in deelname aan de competitie van een aantal gezamenlijke teams van jongens en meisje. Hierdoor kan er meer dan voorheen op kwaliteit geselecteerd worden. Beide clubs profiteren hiervan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl