Inbraak in woning in Meeuwen, politie zoekt getuigen

Foto: Archief
16 november 2019, 17:19
Verlopen

MEEUWEN - In de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 november is er een inbraak geweest in een woning aan de Dorpsstraat in Meeuwen. Hierbij is een kluis leeggeroofd. De politie zoekt getuigen die mogelijk iets gezien hebben.

De inbraak werd gemeld rond 03.35 nadat de bewoner wakker werd door de blaffende hond, maar heeft geen daders gezien. Na controle bleek dat de kluis leeggeroofd was. Meerdere eenheden hebben in de buurt gezocht naar verdachten, maar hebben niets meer aangetroffen.

De politie heeft vrijdagochtend 15 november een buurtonderzoek gehouden, maar is nog op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben op dit nachtelijke tijdstip. Heeft u meer informatie, meld dit dan. Dat kan via de politieapp, het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl