Karatelessen van Rick Sonnema in Eethen

Foto: Facebook Rick Sonnema
16 november 2019, 17:14
Verlopen

EETHEN - Vanaf januari 2020 zal meervoudig Nederlands Kampioen karate, Rick Sonnema, op de woensdagavonden karatelessen gaan geven in Eethen.

Rick is erg enthousiast en wil graag zijn passie overdragen aan anderen. De lessen worden gegeven door Rick zelf, in samenwerking met zijn club karate-do academie Itosu. Het zal zeer interessant en leerzaam zijn, aldus de karateka. Dit initiatief is tot stand gekomen in samenspraak met de gemeente Altena. 

De lessen worden gegeven in het sportcentrum aan de Nieuwe Steeg 4 in Eethen. Wil je meer informatie of direct aanmelden voor deze lessen in de vechtsport? Stuur Rick een privé bericht via Facebook of stuur een e-mail naar rick.itosu@hotmail.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl