Darten en kaarten in de Dussenaar

Foto: Altena TV
18 november 2019, 15:34
Verlopen

DUSSEN - Trema Welzijn organiseert diverse activiteiten in de Dussenaar waaronder dartavonden en kaartmiddagen.

U bent welkom om te komen darten op dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur of kom gezellig een potje kaarten op donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. Graag wil men nog wat meer aanwas en gezelligheid. Gooi je graag in de roos en heb je zin om de vrijwilligers te verslaan met het darten? Er hangt mooi nieuw dartbord en een open ruimte om te gooien.

Of is een middagje kaarten meer iets voor jou? Het kaartgroepje zoekt meer mensen voor het rikken en jokeren. Voel je vrij om binnen te lopen en mee te doen. De activiteiten zijn gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl