De Skiff van Giessen en Rijswijk werd gedraaid

Foto: Altena TV
18 november 2019, 14:49
Verlopen

GIESSEN - Geholpen door vele handen kon de St. Ayles Skiff van Giessen/Rijswijk na maanden van bouwen worden gedraaid.

De bouw van de boot komt voort uit één van de icoonprojecten van de gemeente Altena. Het is de bedoeling dat de bouwers kunnen deelnemen aan de Altena Regatta in mei 2020. Met het draaien van de boot kan men verder met het afbouwen van de boot. Mensen die mee willen bouwen zijn van harte welkom.

De Skiff krijgt de naam ‘Vijfzalmen’ een optelsom van de zalmen in de wapens van Giessen en Rijswijk. De penning die eerder werd uitgereikt door burgemeester Fränzel moet bescherming bieden en krijgt een prominente plaats in het midden van de boot.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl