‘Ik hou van Holland’ aan boord van de Friendship

Foto: Friendship
19 november 2019, 09:33
Verlopen

WERKENDAM - Vrijdag 22 november staat erg weer een nieuwe editie van het bekende TV-spel: 'Ik hou van Holland' op de planning.

In deze speciale Friendship-editie strijden 2 groepen om de fel begeerde overwinning! De Friendship gaat om 20:00uur open. Deze gezellige spelshow is voor echte denkers en doeners maar vooral iedereen die zin heeft in een gezellige avond vol maffe opdrachten en lastige vragen. Er wordt in teamverband gespeeld dus ook (jeugd of vrienden)groepen zijn van harte welkom.

Het schip ligt bij de firma Dalm: Hoef 15 te Sleeuwijk (parkeren buiten het aan de Werkendamse kant van het terrein). Voor verdere vragen of informatie over het (jaar)programma kun je terecht bij Mathijs (06-12811195). Mailen kan ook: info@tienerfriends.nl

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl