SGP-jongeren Werkendam dit najaar in het teken van de zorg

Foto: Archief
24 november 2019, 18:04
Verlopen

WERKENDAM - Komend najaar staat bij SGP-jongeren Werkendam in het teken van de zorg. Zorg is immers iets waar iedereen vaak mee in aanraking komen, bewust of onbewust.

Hierbij hebben de SGP-jongeren Werkendam als doel om meer aandacht te creëren voor het thema zorg, waarbij men zich specifiek richt op de jongeren. Dit wordt vormgegeven door middel van allerlei activiteiten die gericht zijn binnen de zorg, wordt er een thema-avond georganiseerd en is er met een grote groep deelgenomen aan de Mars voor het Leven in Utrecht.

Op 29 november staat de thema-avond gepland, waarbij wordt stilgestaan bij het thema jeugdzorg. Paula Jorritsma, Marjan van der Meij en Rick van der Pluijm zullen onder andere hun visie op het thema zorg geven. De avond zal rond 19.30 uur beginnen in het MFA het Vlechtwerk aan de H.J. Roubosstraat 3 in Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl