Klassiek concert in Wijkestein

Foto: Freeimages.com
25 november 2019, 12:22
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op donderdag 28 november is er een klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg.

Het concert wordt verzorgd door Debora Bouman, Nelly-Anne Vonk en Marjoke van de Werken. Debora Bouman (19) uit Wijk en Aalburg is op haar 7de begonnen met orgel les. Niet veel later is ze overgestapt naar de piano. Hier kon ze nog meer haar gevoel in kwijt. Nelly-Anne Vonk (20) uit Niewer Ter Aar is op haar 12de begonnen met vioollessen bij Mirjam van der Vlist. In het verleden heeft Anne uitvoeringen gegeven op muziekavonden van de middelbare school. Marjoke van de Werken (20) uit Leerdam speelt al 10 jaar dwarsfluit. Op dit moment woont ze voor haar studie in Houten en heeft daar nog 2 maal in de week les. Ook speelt ze in een Houtens kamerorkest.

Tijdens het concert in Wijkestein zullen ze werken laten horen van Beethoven, Rieding, Bach, Liszt e.a. Kaartjes voor het concert zijn vooraf verkrijgbaar bij de receptie van Wijkestein of op de avond zelf, à € 5,- inclusief een kop koffie. De aanvang is 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl