De HartenBrigade viert feest en nodigt u uit

Foto: HartenBrigade
27 november 2019, 20:12
Verlopen

GIESSEN - Drie jaar geleden ontstond de HartenBrigade met een initiatief destijds om 'vogelvoerharten' te maken vanuit de toenmalige 'de Veste' in Woudrichem. Op 7 december bent u van harte welkom om samen terug te kijken op wat toen volgde.

Destijds al gedragen door vele vrijwilligers, onder aanvoering van Nicolette van Andel, waren de activiteiten succesvol. Nu, 3 jaar later, heeft de HartenBrigade haar intrek genomen in de sporthal van Giessen welke niet veel later werd omgedoopt tot ‘HartenJager’. Een plek waar iedereen welkom is, zichzelf mag zijn, in een warm bad terecht komt en altijd welkom is.

Vele activiteiten passeerde de revue, van kleinschalige initiatieven tot grote daden. Altijd gekenmerkt vanuit dat eenduidende gevoel: ‘samen maken we het verschil’. Niemand hoeft alleen te zijn, zo zijn er wekelijkse en maandelijks activiteiten om bij aan te sluiten. Niet veel later sloot Janine Kant aan als beheerder van de sporthal en ontstond er een twee-eenheid. Sporten en maatschappelijke doelen gaan destijds samen in De Jager te Giessen.

U bent van harte welkom op zaterdag 7 december van 10.00 tot 18.00 uur in de HartenJager aan de Parallelweg te Giessen om samen terug te blikken op alle mooie initiatieven die zijn geweest en u te laten informeren over nieuwe zoals bijvoorbeeld ‘Het Groene Hart’. Het beloofd een bijzonder dag te worden in de HartenJager met een gezellig samen zijn, veel informatie en dat alles onder de muzikale omlijsting van ‘het Trio Vastgoed’.

Wees welkom, loop binnen en laat u omarmen door de warmte van de HartenBrigade.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl