18-jarige Hankenaar verdacht van mishandeling

Foto: Politie
30 november 2019, 12:33
Verlopen

HANK/BREDA - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 18-jarige man uit Hank aangehouden op verdenking van de mishandeling van twee portiers.

De portiers zouden zijn geslagen toen zij in wilden grijpen bij een gevecht. De vechtpartij ontstond rond 03.30 uur nadat iemand tegen een ander persoon was aangelopen. Een van de portiers probeerde het opstootje te sussen, maar werd door een aantal jongeren belaagd. Hij kreeg een klap in het gezicht.

De tweede portier die te hulp schoot werd ook in zijn gezicht geslagen. Er zijn vijf verdachten aangehouden door de politie waaronder de 18-jarige inwoner van Hank. Zij zitten vast voor verder onderzoek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl