Kadofabriek ’n Tikkie Verderop in Sleeuwijk geopend

Foto: Altena TV
1 december 2019, 21:07
Verlopen

SLEEUWIJK - Onder grote belangstelling is op zaterdag 30 november Kadofabriek 'n Tikkie Verderop in Sleeuwijk geopend.

Deze bijzondere winkel zal plaats gaan bieden aan minimaal 8 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook biedt de winkel plaats aan een grote cateringkeuken. Wethouder Peter van der Ven was enthousiast over het initiatief wat ongetwijfeld net als lunchroom ’n Tikkie Anders op grote belangstelling kan rekenen.

Ook de huidige medewerkers zijn enthousiast en knipten met elkaar het lint door waarmee de opening van de Kadofabriek een feit is. Naast noten, kaas, taarten en bonbons zijn er ook zelfgemaakte cadeauartikelen te koop. Ook kunnen er lunches voor bedrijven worden verzorgd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl