Moonlightshopping in het centrum van Werkendam

Foto: Archief
1 december 2019, 13:16
Verlopen

WERKENDAM - Op vrijdagavond 13 december is het weer zover: de Moonlightshopping in het centrum van Werkendam.

Tijdens deze sfeervolle avond die volledig in het teken van kerst zal staan is het centrum extra gezellig aangekleed. Op veel plaatsen valt wat lekkers te proeven, koortjes zullen u verrassen met de mooiste (kerst-)liederen. Charles Dickens zal ook dit jaar weer aanwezig zijn en u op passende wijze aanspreken en de Dickens fanfare zal warme klanken laten horen. Ook kunt op diverse plaatsen aankopen doen waarbij de opbrengst naar het goede doel van deze avond, “De kinderen van de voedselbank”, gaat. Natuurlijk zijn alle winkels extra lang geopend zodat u alle tijd heeft om gebruik te maken van alle mooie aanbiedingen.

U bent welkom tussen 18.00 en 22.00 uur op vrijdagavond 13 december in het centrum van Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl