Wereldlichtjesdag Altena 2019

Foto: Archief
1 december 2019, 13:15
Verlopen

UITWIJK - Op zondag 8 december is het in De Hoogt in Uitwijk weer het moment voor de jaarlijkse Wereldlichtjesdag.

De organisatie van Wereldlichtjesdag Altena wil met de stichting die hiervoor in het leven geroepen is (groot)ouders, broertjes en zusjes en andere familieleden en betrokkenen een steun in de rug bieden. Op Wereldlichtjesdag, dat ieder jaar op de tweede zondag van december wordt georganiseerd, staan we stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd, hoe lang geleden of door welke oorzaak dan ook, zijn overleden. Inmiddels is deze bijeenkomst in Altena niet meer weg te denken. Graag wil men u ook dit jaar weer van harte uitnodigen om de volgende bijeenkomst bij te wonen op zondag 8 december.

U bent welkom in De Hoogt vanaf 18.15 uur. De toegang is gratis. Meer informatie is te lezen via Facebook onder Wereldlichtjesdag Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl