‘Geen haast’ aan het einde van het jaar in Kasteel Dussen

Foto: Stichting Vrienden van Kasteel Dussen
2 december 2019, 15:41
Verlopen

DUSSEN - Wat past er aan het einde van het jaar beter dan nog eens om- en alvast vooruit-kijken? Als dat kan in de vorm van kleinkunst, met een licht concert vol warme Nederlandstalige liedjes in 'Geen Haast' op donderdag 19 december vanaf 20.00 in Kasteel Dussen.

De wereld davert na van de #MeToo-discussie. Genderneutrale uitlatingen zijn gemeengoed geworden. Twintigers zijn massaal depressief. En in de veganistische keuken wordt inmiddels zo ongeveer alles van cashewnoten gemaakt. In deze tijd probeert Dominique Engers samen met haar formidabele muzikanten een klein verschil te maken. Met als rode draad de liefde voor de taal, de muziek, maar bovenal: voor elkaar.

Dominique Engers (teksten en zang), Eelco Menkveld (piano en composities), Hans van Gelderen (gitaar en composities), Sybren van Doesum (trompet, bugel en klokkenspel) vormen samen ‘Geen Haast’. De entree is € 12,-. Bij voorkeur kunt u reserveren via www.kasteel-dussen.nl of via de reserveringslijn 06-22150247.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl