9e editie van grote Woerkumse Winterfair

Foto: Pixabay
3 december 2019, 20:53
Verlopen

WOUDRICHEM - Op zaterdag 14 december wordt 't Rondeel in Woudrichem omgetoverd tot de gezelligste plek van Brabant. Van 11.00 tot 16.00 uur wordt de 9e editie van de 'Grote Woerkumse Winterfair' gehouden.

Verschillende ondernemers uit Woudrichem en wijde omgeving hebben hier elk hun eigen marktkraam, zodat u in één klap alle resterende kerstinkopen kunt doen. Dit jaar pakken ze weer groter uit dan voorgaande jaren. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door De Joode drive-in show en er zijn diverse optredens van het Vischwijvenkoor uit Woudrichem en Muziekvereniging Kunst na Strijd. Na een succes vorig jaar, is er ook dit jaar weer het kinder- speelplein. U shopt terwijl de kinderen worden vermaakt.

Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd met glühwein, warme chocomelk en nog nog veel lekkers. Om 15.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden voor ‘Heel Woerkum bakt’. Hiervoor kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar zich nog tot uiterlijk 12 december voor opgeven via info@atelierklaasentineke.nl. Als klap op de vuurpijl kunt u een gratis rondrit maken in een echte Arrenslee. De toegang en parkeren zijn gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl