Internet-veiligheidsmiddag op het Altena College 

Foto: Altena College
6 december 2019, 16:59
Verlopen

SLEEUWIJK - Het gebruik van internet is leuk en nuttig, maar helaas niet zonder gevaren. Daarom organiseren Xander en Jesse, twee atheneumleerlingen van het Altena College in Sleeuwijk, een gratis informatiemiddag over internetveiligheid.

Samen met de politie en de cyber-experts van de Rabobank geven ze op zaterdag 4 januari een presentatie op het Altena College. De cursus duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Deze middag is bedoeld voor iedereen die van het internet gebruik maakt, maar voor senioren in het bijzonder. U kunt zich aanmelden door voor maandag 30 december te bellen naar 06-47170596 of te mailen naar XJcursussen@gmail.com.  

U bent van harte welkom op zaterdag 4 januari van 14.00 tot 16.00 uur op het Altena College aan de Rijksstraatweg 153 te Sleeuwijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl