Burgemeester Lichtenberg officieel geïnstalleerd

Foto: Radio A-FM
9 december 2019, 19:55
Verlopen

ALTENA - Dhr. Egbert Lichtenberg is op 9 december officieel geïnstalleerd als eerste kroonbenoemde burgemeester van de gemeente Altena.

Na een vol programma overdag, waarbij Lichtenberg door 21 vertegenwoordigers uit de kernen van Altena werd geïnformeerd over wat er leeft in Altena, werd hij met het afleggen van de eed de nieuwe burgemeester van de gemeente Altena en volgt daarmee waarnemend burgemeester Fränzel op. Commissaris van de Koning, dhr. van de Donk, wenste Lichtenberg veel succes bij de uitvoering van zijn ambt in het licht van deze tijd met veel maatschappelijke thema’s op de agenda. “Samen besluiten nemen vraagt om een burgemeester die weet en voelt hoe deze vallen in de samenleving.”

Na het afleggen van de eed door E.B.A. Lichtenberg is hij omstreeks 20.00 uur officieel geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester van de gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl