Altena stelt zich voor in welkomstprogramma voor burgemeester Lichtenberg

Foto: Altena TV
10 december 2019, 21:19
Verlopen

ALTENA - Op maandag 9 december werd burgemeester Egbert Lichtenberg samen met zijn vrouw en dochters hartelijk ontvangen in Altena.

Vanuit de 21 kernen van Altena werd een pitch voorgedragen om op deze wijze de nieuwe burgemeester te informeren over het gebied. Van 21 parels tot diamanten en ‘doe maar gewoon’, werden de karakteristieke eigenschappen van de 20 dorpen en 1 stad geschetst. Lichtenberg: “Altena voelt als een warm bad, het is mooi en ik ben dankbaar.”

Vanuit alle kernen waren er vertegenwoordigers aanwezig om de identiteit te presenteren. De meeste met een boodschap aan de burgemeester, vaak ook ludiek maar bovenal met trots. Lichtenberg voelt zich welkom en zal zich inzetten om de kernen verder met elkaar te verbinden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl