Digitale maatschappij voor iedereen in Altena mogelijk

Foto: RTV Altena
11 december 2019, 21:29
Verlopen

WOUDRICHEM - Vanaf 12 december zijn er publieke computers en een printer beschikbaar op De Werf in Woudrichem.

Met de aanschaf van vier publieke computers en een printer maakt de Bibliotheek CultuurPuntAltena het voor iedereen mogelijk deel te nemen aan de digitale maatschappij. Zowel leden als niet leden kunnen gebruik maken van de publieke computers en printer. Kopiëren en documenten scannen is ook mogelijk.

Marian van der Wal, directeur van de Bibliotheek CultuurPuntAltena: “Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de digitale samenleving. Ook als je thuis geen computer of laptop tot je beschikking hebt. Of wanneer je kind bijvoorbeeld een werkstuk moet maken en je thuis niet het juiste programma daarvoor hebt. De drie laptops en een vaste computer op De Werf zijn voor iedereen toegankelijk. Een aantal programma’s en lokale websites zijn gratis beschikbaar. Maak je gebruik van andere toepassingen en websites dan vraagt de Bibliotheek hiervoor een kleine vergoeding. Dat geldt ook voor het printen en kopiëren.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl