Persoon overleden na val in water te Werkendam

Foto: @tonnieonttour
11 december 2019, 18:48
Verlopen

WERKENDAM - Op woensdag 11 december werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water nabij de Vierlinghstraat in Werkendam.

De melding kwam bij de hulpdiensten binnen omstreeks 16.40 uur. Brandweer, ambulance, politie en een traumahelikopter gingen met spoed te plaatse. De politie heeft de man uit het water gehaald en zijn direct gestart met de reanimatie. Dit heeft helaas niet mogen baten, de man is overleden.

De politie gaat uit van een noodlottig ongeval. De familie werd in kennis gesteld. De identiteit van het slachtoffer wordt derhalve nog niet vrijgegeven. Omstanders die in de omgeving aan het werk waren vonden de man.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl