Vuurwerkoverlast? Stuur een app naar de politie

Foto: Pixabay
13 december 2019, 17:43
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena trekt samen met de buurgemeenten en politie op tegen vuurwerkoverlast middels een speciaal meldpunt via Whatsapp.

Samen met Geertruidenberg, Drimmelen en Oosterhout gaat de gemeente Altena met de politie een project aan om de overlast van vuurwerk aan te pakken. Met deze integrale samenwerking proberen de samenwerkende partijen zo goed mogelijk te investeren op de behoefte van de inwoners.

Om dit tot stand te brengen zal een speciaal Whatsapp nummer worden geopend waar u de overlastmeldingen kwijt kunt. Op 30 december van 14.00 uur tot 22.00 uur en op 31 december van 09.00 uur tot 17.00 uur is de politie bereikbaar op 06-33238008. Met deze samenwerking en het meldnummer streeft men naar een maximaal resultaat.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl