Winter Wonder Woudrichem gaat door ondanks weersvoorspellingen

Foto: Archief
13 december 2019, 18:42
Verlopen

WOUDRICHEM - Diverse evenementen in de regio worden afgelast door de slechte weersvoorspellingen, Winter Wonder Woudrichem in de historische vesting kan gewoon doorgang vinden.

Winter Wonder Woudrichem is een van de meest sfeervolle evenementen in de vesting van Woudrichem. Gelet de weersvoorspellingen worden evenementen in de regio afgelast. De organisatie achter Winter Wonder Woudrichem laat weten met wat aanpassingen het evenement door te laten gaan.

U bent van harte welkom om de vesting van Woudrichem te beleven in kerstsferen met een vol programma aan activiteiten. De organisatie laat weten rekening te houden met het mogelijke slechte weer en in afstemming met de gemeente Altena eventueel aanvullende maatregelen te nemen. Vooralsnog zijn deze niet nodig. Voor het volledige programma van Winter Wonder Woudrichem kijkt u hier.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl