Geen winst voor voor CFM/Transito

Foto: CFM/Transito
14 december 2019, 06:12
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito ging vrijdagavond voor de laatste wedstrijd van 2019 op bezoek bij ZVV Eindhoven.

De Werkendammers begonnen slecht aan de wedstrijd tegen de nummer laatste. Al na een paar minuten staan de gastheren met 2-0 voor, na twee dode spelmomenten. Niet veel later valt ook de 3-0, maar CFM/Transito kan dankzij een treffer van Martijn Lommers toch met een iets beter gevoel de kleedkamer in.

Ook in de tweede helft een teleurstellend CFM/Transito, dat al snel tegen een 5-1 achterstand aankeek. Uiteindelijk kwamen de Werkendammers nog op 5-2, maar hoop op meer zat er nooit in. De 8-2 nederlaag was dan ook niet meer dan terecht. CFM/Transito hervat het seizoen weer op 17 januari met een thuiswedstrijd tegen ZVV Den Haag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl