Bijzondere solisten tijdens galaconcert in Woudrichem

Foto: Cor de Jong
16 december 2019, 16:45
Verlopen

WOUDRICHEM - Op vrijdagavond 3 januari viert de Woudrichemse Muziekvereniging Kunst Na Strijd haar 100-jarig jubileum. Op deze avond staat een bijzonder concert gepland, met aansluitend een bruisende afterparty.

Jeffrey Kant speelde als tiener bij Kunst Na Strijd op trombone. Dat hij talent had, werd als snel duidelijk. Jeffrey werd aangenomen op het conservatorium in Amsterdam en moest helaas KNS verlaten. Inmiddels is hij solotrombonist bij het WDR Sinfonieorchester in Keulen. Zijn ouders, die beiden in het harmonieorkest van KNS spelen, zijn er heel trots op dat Jeffrey op 3 januari weer even terug is in Woudrichem. Jeffrey is niet de enige solist tijdens dit galaconcert. Anneleen Schuitemaker is harpiste bij het Koninklijk Concertgebouw Orkest te Amsterdam en zal ook haar medewerking verlenen. 

De benaming galaconcert kan misschien wat verwarring wekken. Want hoewel de orkestleden zich voor dit bijzondere jubileum in galakleding hullen, is er voor het publiek geen dresscode. Na afloop van het concert is er een afterparty. Aanvang concert 20.00 uur in ’t Rondeel te Woudrichem. Zowel het concert als de afterparty zijn gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl