‘Christmas Around The Hang’ op Kerstavond

Foto: Pixabay
16 december 2019, 16:33
Verlopen

HANK - Het is inmiddels alweer een aantal jaren een mooie traditie dat de Hankse muziekvereniging Sint Caecilia op Kerstavond door het dorp trekt en op een aantal plaatsen sfeervolle, vrolijke en herkenbare kerstmuziek ten gehore brengt.

Het publiek komt niet naar de fanfare, maar de fanfare komt naar het publiek. Het motto is ‘Christmas Around The Hang’. Over het evenement zegt dirigent Waldo van Wijk: “Het concept is al eeuwenoud: muziek brengt mensen bij elkaar. Des te mooier om dit op kerstavond in Hank in de wijken te doen. Buurtverenigingen grijpen deze gelegenheid aan om gezamenlijk iets leuks te organiseren en onder de klanken van Sint Caecilia elkaar een goede kerst te wensen.”

De kersttour van de fanfare begint dinsdag 24 december om 18.30 uur op de hoek van de Henri Dunantstraat en de Warmondstraat. Vervolgens trekt fanfare naar de Noorse Wal waar de eerste noten weerklinken om 19.30 uur. Om 20.30 uur is het slotakkoord op het Karekietplantsoen, bij de verlichte kerstboom. Bij die kerstboom zijn warme chocolademelk en Glühwein verkrijgbaar. Wie wil zitten moet een klapstoel meebrengen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl