Ontmoetingscentrum ‘de Hoofdzaak’ in Wijk en Aalburg

Foto: Archief
16 december 2019, 16:56
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Vrijdag 27 december is er weer een bijeenkomst van het Ontmoetingscentrum 'de Hoofdzaak' voor mensen met Dementie en Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun naasten.

‘De Hoofdzaak’ is een laagdrempelige gelegenheid voor mensen met Dementie en NAH om elkaar te ontmoeten en als men wil activiteiten te ondernemen. Ook naaste familieleden of andere geïnteresseerden zijn welkom. Voor mantelzorgers kan het fijn zijn met lotgenoten te praten, men maakt tenslotte hetzelfde proces door. Ook is er elke keer een deskundige aanwezig om gericht informatie aan te vragen of de eigen situatie te bespreken. Zonder aanmelding kan men binnenlopen en het is gratis.

‘De Hoofdzaak’ wordt georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden, Thebe, Buurtzorg, Stichting Welzijn Pro Seniore en ondersteund door de gemeente Altena en is iedere laatste donderdag van de maand geopend van 15.00 tot 17.00 uur bij Zorgplein Maaswaarden, Locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Omdat het de laatste keer in 2019 is wordt er een oudjaarsspel gedaan door scholieren van het Willem van oranje College uit Wijk en Aalburg en zijn er voor alle aanwezige oliebollen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl