Wederom Oud en Nieuwfeest in Wijk en Aalburg

Foto: Pixabay
16 december 2019, 16:59
Verlopen

WIJK EN AALBURG - In Wijk en Aalburg wordt het nieuwe jaar ingeluid met een nieuwjaarsfeest in d’Alburcht. De deuren gaan in de nieuwjaarsnacht om 01.00 uur open. Iedereen kan elkaar in d’Alburcht ontmoeten om elkaar alle goeds te wensen en te proosten op een nieuw jaar.

Het feest wordt georganiseerd door de twee voetbalverenigingen van Wijk en Aalburg. Namelijk NOAD ’32 en Wilhelmina ’26. Deze avonden zijn er gezellige dj’s en een mystery guest.

Dit feest is voor alle leeftijden, dus iedereen is welkom. Maar vergeet niet je legitimatie mee te nemen. Dit jaar zullen er geen bussen rondrijden om feestvierders op te halen. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar op de websites van Wilhelmina ’26 en NOAD ’32.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl