Prettige Kerstdagen met Altena Brass

Foto: Archief Altena Brass
17 december 2019, 15:49
Verlopen

REGIO - Altena Brass geeft zaterdag 21 december 2019 maar liefst 6 kerstconcerten op één dag. De musici van Altena Brass spelen in verschillende samenstellingen in Sleeuwijk, Wijk en Aalburg, Gorinchem en Dussen. De kerstensembles verzorgen mini-concertjes met kerstrepertoire.

Altena Brass wil met deze kerstconcerten iets terug doen voor de regio. Alle concertlocaties liggen in, of grenzen aan gemeente Altena of het Land van Heusden en Altena. Altena Brass is al 20 jaar actief in deze regio en geeft haar kerstwensen dit jaar op muzikale wijze. De concerten vinden plaats in verzorgingstehuizen of in de openlucht op kerstmarkten. In optredens van ongeveer 30 tot 45 minuten verzorgen kerstensembles mini-concertjes.

De mini-concerten vinden plaats in; Sleeuwijk, Nieuwe ES 7 (10.00), Wijk en Aalburg, het bejaardenhuis Maaswaarden te Wijk en Aalburg, Azaleastraat 26 (10:00), Gorinchem, Binnenstad (12:30) en in Dussen, de Herbergier: Dorpsstraat 19 (15:00).

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl