Brandstichting op kruising Nieuwstraat in Rijswijk

Foto: Archief
25 december 2019, 16:54
Verlopen

RIJSWIJK - In de nacht van 24 op 25 december is de brandweer van Woudrichem uitgerukt voor een brand op de kruising met de Nieuwstraat in Rijswijk.

De melding kwam omstreeks 01.45 uur binnen. De brandweer was spoedig ter plaatse. Op de kruising Nieuwstraat met de Slagboomstraat worden rond de jaarwisseling vaker branden gesticht. In dit geval werden er autobanden, papier en karton in brand gestoken.

Door de brand is er onder andere schade ontstaan aan het wegdek. De gemeente Altena heeft een integraal draaiboek opgesteld om de jaarwisseling veilig te laten verlopen. Hierin zijn diverse maatregelen, zichtbaar en onzichtbaar opgenomen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl