Nieuwjaarsconcert door ‘The Storyville Jassband’

Foto: Pixabay
27 december 2019, 14:49
Verlopen

GORINCHEM - Zondagmiddag 5 januari 2020 ontvangt de Gorinchemse jazzclub Jazz Hall'72 The Storyville Jassband. Vanaf 1959 is dit gerenommeerde orkest actief op de jazzpodia in binnen en buitenland.

Traditionele jazz en New Orleans Revival overgoten met een Engels sausje, ook bekend als British Trad. Jazz. Hun grootste voorbeeld is de band van Chris Barber. The Storyville Jassband heeft in de loop der jaren 11 cd’s uitgebracht waaronder 8 voor het bekende platenlabel Timeless. Jazz Hall’72 is blij met dit openingsconcert in 2020; muziek die echt swingt en gebracht wordt met aanstekelijk enthousiasme.

Het concert is zondag 5 januari 2020 van 14.30 tot 17.00 uur in Theater PoGo – Podium Gorcum aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. Kaarten zijn vanaf 11.00 uur aan de zaal verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.jazzhall72.nl en www.facebook.com/jazzhall72.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl