4 aanhoudingen na brandstichting in Wijk en Aalburg

Foto: Altena TV
28 december 2019, 12:24
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op vrijdag 27 december zijn 4 jongeren aangehouden nadat de grote kerstboom op het marktplein in Wijk en Aalburg in brand was gestoken.

In de Anjelierstraat werd ook een kerstboom in brand gestoken. Toen de brandweer ter plaatse kwam, gooiden jongeren ook met zwaar vuurwerk. Agenten in burger zagen dit gebeuren en hebben de jongens aangehouden. Zij zijn allen overgebracht naar het politiebureau. Zij bleken niets te maken te hebben met de brand op het marktplein en zijn een dag later vrijgelaten.

Diverse klanten en bewoners wilden al graag een donatie doen voor nieuwe verlichting. Dit heeft de ondernemersvereniging Hart van Aalburg echter vriendelijk afgewezen. Men gaat er vanuit dat de daders alsnog hun verantwoordelijkheid nemen.


Foto: Facebookpagina Ondernemersvereniging Hart van Aalburg

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl