Belgische bestuurster veroorzaakt twee ongevallen op A27

Foto: Archief
5 januari 2020, 10:32
Verlopen

HANK - Zaterdagmiddag is één auto twee keer betrokken geraakt bij een ongeval op de A27 ter hoogte van Hank.

De Belgische bestuurster reed vermoedelijk bij het inhalen achter op een vrachtwagen. De rechterkant van de auto kwam door onbekende oorzaak in aanraking met de linkerkant van een vrachtwagen. Vervolgens wilde de bestuurster afrit Raamsdonksveer/Geertruidenberg nemen. Hier botste ze door nog onbekende oorzaak vol tegen de vangrail, waarna ze aan de andere kant van de afrit in de berm belandde.

De verwondingen van de bestuurder zijn niet bekend. Afrit 20 richting Hooipolder werd na het ongeluk afgesloten voor verkeer. Een berger heeft de zwaar beschadigende auto getakeld. De vangrail was in de bocht zwaar beschadigd en is gerepareerd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl