Gemeente Altena om de tafel over duurzame energie

Foto: Archief
5 januari 2020, 10:36
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena gaat samen met inwoners, ondernemers en organisaties om tafel om afspraken te maken over energiebesparing en duurzame energie. De afspraken leggen ze vast in de Uitvoeringsagenda.

Altena heeft zich als doel gesteld om in 2046 CO2-neutraal zijn. Dat doel stelde de gemeenteraad in 2019 vast. In de Uitvoeringsagenda komt te staan wat er nodig is om daar te komen en wie wat gaat doen om dat doel te bereiken. De komende maanden worden daarom een aantal zogenaamde Klimaattafels georganiseerd.

Maandagavond 20 januari is de aftrap van de Klimaattafels. Verschillende partijen in Altena worden uitgenodigd voor de Klimaattafels, maar iedereen die al deelneemt aan een verduurzamingproject, rondloopt met een goed idee of wil bijdragen aan een duurzaam Altena, is van harte welkom. Meer informatie is te vinden op gemeentealtena.nl/klimaattafels. Aanmelden kan tot 13 januari.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl