Repair café Altena opent tweede locatie in Werkendam

Foto: Archief
10 januari 2020, 06:41
Verlopen

WERKENDAM - Wethouder Paula Jorritsma opent op woensdag 29 januari in MFA Vlechtwerk Werkendam het tweede Repair Café in Altena.

In Vlechtwerk, aan de H.J Roubosstraat 3, draait het op 29 januari allemaal om repareren. Tussen 14.30 en 16.30 uur staan diverse vrijwilligers klaar, zij helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Door repareren te promoten, willen de vrijwilligers bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg.

Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen en te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt. 

Repair café Altena Werkendam: Vanaf 29 januari 2020 elke laatste woensdag van de maand tussen 14.30 en 16.30 in Vlechtwerk Werkendam.

Repair café Altena Almkerk: Elke tweede dinsdag van de maand tussen 9.30 en 11.30, Kerkstraat 1 Almkerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl