Rick Sonnema Nederlands Kampioen Senioren 2020

Foto: Leo Sonnema
14 januari 2020, 06:26
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Afgelopen zondag mocht Rick Sonnema uit Wijk en Aalburg zijn Nederlandse titel bij de kata senioren verdedigen in Apeldoorn en met succes. Net als vorig jaar mag Rick zichzelf in 2020 Nederlands kampioen kata noemen.

De wedstrijd was op basis van het nieuwe WKF puntensysteem. In een zware poule wist Rick in de eerste ronde als eerste te eindigen met een 23.62 als score. In de tweede ronde werd Sonnema met een score van 24.82 wederom eerste in de poule. Door in deze ronde te winnen mocht Rick zichzelf klaarmaken voor de finale.

In een mooie finale wist Rick overtuigend de winst naar zich toe trekken met een score van 25.02. Een mooi begin van 2020 en een goede opsteker om de titel met succes te kunnen prolongeren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl