Open Dag van het Altena College Sleeuwijk

Foto: Altena College
18 januari 2020, 06:21
Verlopen

SLEEUWIJK - Zit je in groep 7 of 8 en ben je benieuwd welke middelbare school bij jou past? Kom dan kijken bij het Altena College in Sleeuwijk op woensdag 22 januari van 14.30 tot 17.00 en van 19.00 tot 21.00 uur. Je kunt op het Altena College terecht voor mavo, havo en atheneum.

Tijdens de Open Dag hoor je alles over het brede vakkenaanbod en de vele extra’s. Want of je nu een IT-talent bent, het bedrijfsleven in wilt, een talenknobbel hebt of heel erg goed bent in wiskunde: op het Altena College ontdek en ontwikkel je talent. Denk aan vakken als IT-skills, Wiskunde D, Anglia (Engels), de Business School, Game Design, kunst en muziek en filosofie. Teveel om op te noemen, dus kom kijken op 22 januari en ontdek wat er bij jou past.

Bovendien zijn er dyslexie- en hoogbegaafdheidsbegeleiders aanwezig en is er volop informatie over het Talentenprogramma, de uitgebreide extra zorg (studiebegeleiding, huiswerkklas) en persoonlijke begeleiding. Kun je niet naar de Open Dag komen of wil je na de Open Dag nog eens langskomen? Schrijf je dan in voor de Altena Experience op 5 februari, de doe-middag voor groep 8. Inschrijven daarvoor kan via www.altenacollege.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl