Plannen voor pretpark bij Hankse Kurenpolder

Foto: Archief
21 januari 2020, 18:58
Verlopen

HANK - De Kurenpolder in Hank krijgt mogelijk een soort pretpark. Dat staat in de plannen voor de toekomst van de Kurenpolder.

De golfbaan langs de A27 bij Hank wordt mogelijk gesaneerd. Op die plek wordt dan een nieuwe outdoor activiteit toegevoegd met vaste kermisachtige attracties. Een andere mogelijkheid is de komst van een grote indoorspeeltuin. De activiteiten zullen ondergeschikt zijn aan recreatiepark De Kurenpolder en hebben als doel om samen met de overige functies het park als geheel aantrekkelijker te maken.

Vorige maand werd al bekend dat het recreatiepark ook plannen heeft voor de bouw van een hotel. Die moet zo’n 180 kamers krijgen. De Kurenpolder gaat uit van 250.000 bezoekers per jaar, voor de camping en het hotel samen, als het hotel er eenmaal staat. De gemeente is positief over de plannen, maar wil wel de verkeersstromen goed monitoren om eventuele verkeersoverlast tegen te gaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl