Altena College: van tumbling tot Technische Natuurkunde

Foto: Altena College
24 januari 2020, 13:25
Verlopen

SLEEUWIJK - Het ‘Open Dagen-seizoen’ van de middelbare scholen is officieel van start. En dat betekent: veel scholen langsgaan om overal te bekijken waar je het beste op je plek bent. Maar ook: je laten verrassen omdat school écht niet alleen bestaat uit saaie boeken!

Zo bood het Altena College in Sleeuwijk onder meer een tumbling-demonstratie aan in de eigen sporthal, een wiskundige escape room, een ‘lekker’ Talenplein en een Altena Plus-straat. Ook kregen toekomstig leerlingen informatie over de doorstroom in havo 4, het nieuwe Mavo+, de Business School, de Anglia English Academy en vakken als Lifestyle en Duurzaamheid en Technische Natuurkunde en Informatica.

Open Dag gemist? Op 5 februari is er de Altena Experience: een doe-middag voor groep 8 waarvoor je je kunt inschrijven via www.altenacollege.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl